Cosmo-Kamasutra 5 sexposities voor een romantisch stel

Jintropin Somatropin 10 IU von Gene Science Pharmaceuticals: Alles, was Sie wissen müssen!
June 20, 2022
Pornhab vertelde hoe Coronavirus zijn statistieken veranderde
January 13, 2023

Cosmo-Kamasutra 5 sexposities voor een romantisch stel

Deze houding van “Kama Sutra” is als uitgevonden voor koppels die van romantics houden. Je kunt onverschillig om elkaar te kussen en te strelen. In deze pose van hierboven. Begin met Slow Skews Back-forward en versnel het tempo. Deze sekspode is ook goed omdat je de diepte en het tempo van fricties eveneens kunt beheersen, bovendien, niets voorkomt dat je partner je clitoris streelt. Om plezier te verlengen, verandert u het ritme en de amplitude van bewegingen: langzame diepe fricties wisselen af ​​met snel en klein, vergeet niet om de spieren van de vagina in het proces te comprimeren en te ontspannen.

Aerobatics

Pose liegen, vrouw van onder

Hoe weet je, zeer verhoogd en de benen samen bieden super delicate, ongelooflijk sensuele fricties. In deze Posa-seks gebeurt penetratie in een lage hoek, dus de sensaties die je ervaart, het hebben van seks op deze manier, zullen heel anders zijn dan je in een traditionele zendingspositie of in een “man www.damageassist.uk/get-famvir-cheap-fda-approved-health-products/ achter” poseert. Vraag je partner om te experimenteren met de hoek van de penetratie, buigen en buigen van de benen die op zijn schouder liggen. Wanneer u de meest succesvolle positie vindt, zal zijn lid in staat zijn om de meest gevoelige zones van uw vagina te stimuleren. Dit is een van de gemakkelijkste, maar sensuele “kama sutra”.

Triomfboog

Stel zitten, vrouw van onderaan

Begin met het maken van liefde in pose zitten. In deze post-seksvrouw van boven. Voordat u naar diepe fricties verhuist, introduceert mijn rug en gooi terug zodat uw hoofd tussen de voeten van de partner is. Langwerpige handen grijpen de enkel van zijn jonge man en beginnen zijn benen vast te zetten die ze gebruiken als ondersteuning tijdens fricties. Natuurlijk adviseert “KAMA SUTRA” om al heel lang seks te hebben in deze houding, maar als u ten minste vijf minuten in staat bent, dan zult u absoluut nieuwe gevoelens voor uzelf uitschakelen, omdat zijn lul de meest moeilijk bereikbare punten van je vagina.

De draak

Pose liegen, een vrouw van onderaf, een man erachter

Je man komt meestal sneller bij de finishlijn dan jij? “Kamasutra” adviseert een beetje langzamer. Bied hem een ​​seks aan als een vrouw lager is, maar ook actief. Liggen op de maag, leg een klein kussen onder de pil en iets. Je partner moet op je liggen met alle lichaam en langzame cirkelvormige wrijving uit te voeren. Deze houding impliceert geen snelle seks, het is ontworpen voor langzame sensuele bewegingen. Trouwens, u kunt zelf een actief deel nemen aan het proces. Verplaats de dijen in eenzuivering met zijn bewegingen, het zal het gevoel van je eenheid versterken. Vergeet niet om hem te vragen om je tong je nek en rug te geven, omdat het erg gevoelige zones van het vrouwelijke lichaam is, en vanwege het feit dat je clitoris over het kussen zal worden gegooid, zal je in deze seks heel snel ervaren orgasme en misschien zelfs niet één.

https://apolymanseisantoniou.gr/apolumanseis-goudi-apentomoseis-muoktonies/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *